Welkom bij AB Mauri Benelux

Welkom bij AB Mauri Benelux

Er is nog zoveel te leren, te vertellen en te ontdekken in de wereld van brood. AB Mauri maakt die reis graag samen met de bakker. Zoeken naar bakkerijoplossingen op maat, ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en altijd op zoek naar nieuwe en betere ingrediënten.

De bakker is onze partner, de wereld een bron van inspiratie.

Gedreven door de passie voor het vak en de grondige kennis van gist en bakkerijgrondstoffen, is AB Mauri “De kennis achter de kunst van het bakken”. 

Lees meer over ons

Aromaferm stap voor stap

Stap voor stap Peulkornmix

Global Expertise, Local Knowledge

We know baking!

Voor u geselecteerde recepten

Exsensa Spelt

Exsensa Spelt

Exsensa is de lijn bijzonder hoogwaardig mixen van AB Mauri. Deze kwalitatief zeer hoogstaande producten staan garant voor wit-, bruin-, klein- en vruchtenbrood waarmee u de zintuigen van uw klanten tot het uiterste zult prikkelen. Zonder uitzondering!

Bekijk recept
Gb Bruin

Gb Bruin

Gb Bruin is een broodverbetermiddel voor bruinbrood zonder melkbestanddelen. Gb Bruin zorgt voor prettige deegeigenschappen, is uitermate tolerant in de verwerking, heeft een rustige bakaard en een mooie, fijne structuur. Bruinbrood gebakken met Gb Bruin heeft een goede kwaliteit die voldoet aan de huidige eisen en smaakbeleving van de consumenten.

Bekijk recept
Laatste Nieuws
Peulkorn: Nieuw van AB Mauri
28-04-2016

Peulkorn: Nieuw van AB Mauri

Wist u dat 2016 door de VN is uitgeroepen tot het jaar van de Peulvrucht? AB Mauri introduceert een nieuw en vooral heel lekker brood: Peulkorn. Hiermee wordt het advies om meer peulvruchten eten bijna letterlijk een peulenschil.

Lees verder