Aromaferm: eenvoudig het lekkerste brood

04-03-2016

Zelf deeg fermenteren vraagt om precisie, tijd en geduld. Maar zelfs met een fermentatietank blijven schommelingen in de kwaliteit van het eindproduct onvermijdelijk. Vervelend, want uw klant verwacht elke keer opnieuw datzelfde, lekkere brood. Aromaferm biedt u daarom het gemak van een kant-en-klaar gefermenteerd deeg. Hiermee bakt u keer-op-keer geurig brood van topkwaliteit. Maar zonder hoge opstartkosten en zonder het risico van het mislukken van een voordeeg. 

Aromaferm is er in drie unieke variaties, die stuk voor stuk een fantastisch bakresultaat geven waar de klant graag voor terugkomt:

  • Aromaferm Sprouted Spelt Ferment Paste 15 - Met de overtuigende, milde smaak van gekiemde spelt 
  • Aromaferm Multigrains Ferment Paste 20 - Rijk gevuld met bekende en minder bekende granen als: sorghum, kamut, lijnzaad, haver en gerst  
  • Aromaferm Wheat Ferment Liquid 25 - Authentiek, krokant brood toegespitst op de Nederlandse consument. Uitstekend te combineren met zowel zoet als hartijg broodbeleg.

 

 

Aromaferm: eenvoudig het lekkerste brood
Laatste Nieuws
05-03-2017

LowCarb: weinig koolhydraten, veel smaak

Een steeds grotere groep mensen eet minder koolhydraten. AB Mauri introduceert LowCarb als antwoord op deze voedingstrend.

Lees verder