Over ons

AB Mauri biedt de bakkers over de gehele wereld een breed assortiment aan innovatieve producten van hoge kwaliteit

Er is nog zoveel te leren, te vertellen en te ontdekken in de wereld van brood. AB Mauri maakt die reis graag samen met de bakker. Zoeken naar bakkerijoplossingen op maat, ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en altijd op zoek naar nieuwe en betere ingrediënten. De bakker is onze partner, de wereld een bron van inspiratie. Gedreven door de passie voor het vak en de grondige kennis van gist en bakkerijgrondstoffen, is AB Mauri “De kennis achter de kunst van het bakken”.

Creëer je eigen broodwereld.
De keuze voor de juiste grondstof, een uitgekiend proces en het oog van de vakman, zorgen voor dagelijks vers brood op de plank. Hierin is goede ondersteuning welkom, zowel in het proces als met ingrediënten. AB Mauri biedt de wereld aan ingrediënten en oplossingen op maat, waarmee je als bakker je eigen broodwereld kunt creëren.

Ontdek een andere broodwereld.
Consumenten willen weten hoe iets zit. Zij maken een keuze op basis van het verhaal. Het onderscheid kan zitten in de herkomst, het productieproces of een producteigenschap. Er zijn nog zoveel graangeheimen. Dat maakt het werken met natuurlijke grondstoffen zo mooi. AB Mauri heeft al heel wat mooie concepten ontwikkeld, zoals VollerKoren.

Ontdek AB Mauri als uw leverancier voor blokgist, consumentengist, gegranuleerde gist, instant gist, vloeibare gist, vloeibare gestabiliseerde gist en broodverbetermiddelen.

 

Over ons