AB Mauri's Toversneeuw is een veel gebruikt kwaliteitsproduct voor bakkerij en patisserie. Het is de perfecte suiker voor het decoreren en bestuiven van alle soorten brood en banket. Onze Toversneeuw smaakt heerlijk en ruikt lekker.

Unieke eigenschappen van Toversneeuw:

  • De decoreersuiker smelt niet
  • Geen klontervorming bij gebruik
  • De decoreersuiker behoudt zijn witte kleur en dus ook z'n verse uitstraling ook na bewaring
Werkwijze
Opmerking Bij bestuiven, decoreren of garneren van brood of banket: Toversneeuw met een zeef over het product strooien. De aanbevolen maaswijdte voor de zeef is 0,5 mm. Laat gebakken producten enigzins afkoelen alvorens decoreren.

Recept downloaden:
Leaflet Toversneeuw NL V012015.pdf

Toversneeuw

Voor u geselecteerde recepten

Vinero gele roompoeder

Compleetmix voor banketbakkersroom

Bekijk recept

VollerKoren Premix 25% mix

35% meer vezels dan volkorenbrood

Bekijk recept

Exsensa vruchten

Voor superieure vruchtenbroden, krenten- en rozijnenbollen

Bekijk recept