Voor een goede ovenwerking, goed volume, zachte en fijne structuur met een rijke smaak.

Unieke eigenschappen van Vinero Kapsel Premium:

  • Hoog opslagvolume
  • Fijne structuur
  • Lange vershoudbaarheid
Basisrecept
Vinero Kapsel Premium 100% 1 kg
Eiren 75% 0,75 kg
Water 10% 0,1 l
Werkwijze
Mengen Alle grondstoffen samen mengen en vervolgens 10 minuten opkloppen in de hoogste versnelling. Richtlijn soortelijk gewicht: 300 - 330 gram/liter beslag.
Modelleren Vormen vullen
Bakken Ca. 20 minuten bij 190ÂșC
Opmerking Voor rolbiscuit waterhoeveelheid verhogen tot ongeveer 0,3 l/kg kapselpoeder.

Recept downloaden:
Leaflet Vinero Kapsel Premium NL V012015.pdf

Vinero Kapsel Premium

Voor u geselecteerde recepten

Exsensa bruin

Kwalitatief superieur bruinbrood

Bekijk recept

Exsensa Luxe

Superieur kleinbroodpoeder voor luxe degen

Bekijk recept

Exsensa klein

Kwalitatief superieur kleinbroodpoeder

Bekijk recept