Voor een goede ovenwerking, goed volume, zachte en fijne structuur met een rijke smaak.

Unieke eigenschappen van Vinero Kapsel Premium:

  • Hoog opslagvolume
  • Fijne structuur
  • Lange vershoudbaarheid
Basisrecept
Vinero Kapsel Premium 100% 1 kg
Eiren 75% 0,75 kg
Water 10% 0,1 l
Werkwijze
Mengen Alle grondstoffen samen mengen en vervolgens 10 minuten opkloppen in de hoogste versnelling. Richtlijn soortelijk gewicht: 300 - 330 gram/liter beslag.
Modelleren Vormen vullen
Bakken Ca. 20 minuten bij 190ÂșC
Opmerking Voor rolbiscuit waterhoeveelheid verhogen tot ongeveer 0,3 l/kg kapselpoeder.

Recept downloaden:
Leaflet Vinero Kapsel Premium NL V012015.pdf

Vinero Kapsel Premium

Voor u geselecteerde recepten

Exsensa pasta bruin

Superieure pasta voor al uw bruinbrood

Bekijk recept

Scoop Oliebollenmix

Een prijswinnende mix voor de beste oliebollen.

Bekijk recept

Exsensa wit

Kwalitatief superieur witbrood

Bekijk recept