Exsensa is de lijn bijzonder hoogwaardig mixen van AB Mauri. Deze kwalitatief zeer hoogstaande producten staan garant voor wit-, bruin-, klein- en vruchtenbrood waarmee u de zintuigen van uw klanten tot het uiterste zult prikkelen. Zonder uitzondering!

Unieke eigenschappen van Exsensa klein:

  • Behoud van uitstekende malsheid
  • Uitstekende deeg- en procesverwerking
  • Heerlijke broodaroma en mooie kruimkleur
  • Fijne kruimstructuur
  • Geschikt voor verwerking via remrijskast en diepvries
Basisrecept
Bloem 100% 10 kg
Exsensa klein 15% 1,5 kg
Zout 1,5% 0,15 kg
Koningsgist® 6% 0,6 kg
Water Ca. 54% Ca. 5,4 l
Werkwijze
Kneden Van de grondstoffen een soepel afgekneed deeg draaien.
Deegtemperatuur Ca. 26ºC
Afwegen Ca. 1650 gram voor 30 stuks
Afwegen Ca. 1650 gram voor 30 stuks
Afwegen Ca. 1650 gram voor 30 stuks
Bol/puntrijs Ca. 15 minuten
Modelleren Verdelen met verdeel-/opbolmachine
Narijs Ca. 70 minuten bij 32ºC (85% RV)
Bakken Ca. 8 minuten bij 270ºC

Recept downloaden:
Leaflet Exsensa Klein NL V012015.pdf

Exsensa klein