Exsensa Luxe
Exsensa is de lijn bijzonder hoogwaardig mixen van AB Mauri.
Deze kwalitatief zeer hoogstaande producten staan garant voor wit-, bruin-, klein- en vruchtenbrood waarmee u de zintuigen van uw klanten tot het uiterste zult prikkelen. Zonder uitzondering!
Basisrecept | ||
Bloem | 100% | 10 kg |
Exsensa luxe | 20% | 2 kg |
Zout | 1,5% | 0,15 kg |
Koningsgist® | 6% | 0,6 kg |
Water | Ca. 56% | Ca. 5,6 l |
Eventueel boter | 5% | 0,5 kg |
Werkwijze | |
Kneden | Van de grondstoffen een soepel afgekneed deeg draaien. |
Deegtemperatuur | Ca. 25ºC |
Afwegen | Ca. 1650 gram voor 30 stuks |
Bol/puntrijs | Ca. 15 minuten |
Modelleren | Verdelen met verdeel-/opbolmachine |
Narijs | Ca. 70 minuten bij 32ºC (85% RV) |
Bakken | Ca. 7-8 minuten bij 270ºC aflopend naar 250ºC |
Recept downloaden:
Leaflet Exsensa Luxe NL V012015.pdf