Exsensa is de lijn bijzonder hoogwaardig mixen van AB Mauri.
Deze kwalitatief zeer hoogstaande producten staan garant voor wit-, bruin-, klein- en vruchtenbrood waarmee u de zintuigen van uw klanten tot het uiterste zult prikkelen. Zonder uitzondering!

Basisrecept
Bloem 100% 10 kg
Exsensa luxe 20% 2 kg
Zout 1,5% 0,15 kg
Koningsgist® 6% 0,6 kg
Water Ca. 56% Ca. 5,6 l
Eventueel boter 5% 0,5 kg
Werkwijze
Kneden Van de grondstoffen een soepel afgekneed deeg draaien.
Deegtemperatuur Ca. 25ºC
Afwegen Ca. 1650 gram voor 30 stuks
Bol/puntrijs Ca. 15 minuten
Modelleren Verdelen met verdeel-/opbolmachine
Narijs Ca. 70 minuten bij 32ºC (85% RV)
Bakken Ca. 7-8 minuten bij 270ºC aflopend naar 250ºC

Recept downloaden:
Leaflet Exsensa Luxe NL V012015.pdf

Exsensa Luxe