Met GB Klein bent u in staat om kleinbrood te presenteren als ultieme verwennerij voor uw klanten. GB Klein zorgt voor prettige deegeigenschappen, is uitermate tolerant in de verwerking, heeft een rustige bakaard, een royaal volume met ''body'' en een iets open structuur. Kleinbrood gebakken met GB Klein heeft een goede kwaliteit die voldoet aan de huidige eisen van de consumenten.

Basisrecept
Tarwebloem 100% 10 kg
GB Klein 15% 1,5 kg
Koningsgist 6% 0,6 kg
Zout 1,5% 0,15 kg
Water Ca. 54% 5,4 l
Werkwijze
Kneden Van de grondstoffen een soepel afgekneed deeg draaien.
Deegtemperatuur Ca. 26ºC
Afwegen Ca. 1650 gram voor 30 stuks
Bol/puntrijs Ca. 15 minuten
Modelleren Verdelen met verdeel-/opbolmachine
Narijs Ca. 70 minuten bij 32ºC (85% RV)
Bakken Ca. 8 minuten bij 270ºC

Recept downloaden:
Leaflet Gb Klein_NL_V012015.pdf

Gb Klein

Voor u geselecteerde recepten

Exsensa Luxe

Superieur kleinbroodpoeder voor luxe degen

Bekijk recept

Exsensa wit

Kwalitatief superieur witbrood

Bekijk recept

Gb wit

Lactosevrij witbroodpoeder

Bekijk recept