Gb Klein
Met GB Klein bent u in staat om kleinbrood te presenteren als ultieme verwennerij voor uw klanten. GB Klein zorgt voor prettige deegeigenschappen, is uitermate tolerant in de verwerking, heeft een rustige bakaard, een royaal volume met ''body'' en een iets open structuur. Kleinbrood gebakken met GB Klein heeft een goede kwaliteit die voldoet aan de huidige eisen van de consumenten.
Basisrecept | ||
Tarwebloem | 100% | 10 kg |
GB Klein | 15% | 1,5 kg |
Koningsgist | 6% | 0,6 kg |
Zout | 1,5% | 0,15 kg |
Water | Ca. 54% | 5,4 l |
Werkwijze | |
Kneden | Van de grondstoffen een soepel afgekneed deeg draaien. |
Deegtemperatuur | Ca. 26ºC |
Afwegen | Ca. 1650 gram voor 30 stuks |
Bol/puntrijs | Ca. 15 minuten |
Modelleren | Verdelen met verdeel-/opbolmachine |
Narijs | Ca. 70 minuten bij 32ºC (85% RV) |
Bakken | Ca. 8 minuten bij 270ºC |
Recept downloaden:
Leaflet Gb Klein_NL_V012015.pdf
Compleetmix voor het bereiden van kapsel
Superieure pasta voor extra zacht grootbrood
Van oliebol naar krentenbol