Exsensa is de lijn bijzonder hoogwaardig mixen van AB Mauri.
Deze kwalitatief zeer hoogstaande producten staan garant voor wit-, bruin-, klein- en vruchtenbrood  waarmee u de zintuigen van uw klanten tot het uiterste zult prikkelen. Zonder uitzondering!

Unieke eigenschappen van Exsensa vruchten:

  • Behoud van uitstekende malsheid
  • Uitstekende deeg- en procesverwerking
  • Sluit de vruchtenvulling gemakkelijk in het deeg
  • Zeer goede smaak en verfijnd citrusaroma
  • Geschikt voor verwerking via remrijskast en diepvries
Basisrecept
Tarwebloem 100% 10 kg
Exsensa vruchten 20% 2 kg
Zout 1,8% 0,18 kg
Koningsgist® 8% 0,8 kg
Water Ca. 63% Ca. 6,3 l
Zuidvruchten vulling 120% 12 kg
Werkwijze
Kneden Van de grondstoffen een soepel afgekneed deeg draaien.
Vulling In de eerste versnelling in circa 3 minuten door het deeg draaien
Deegtemperatuur Ca. 26ºC
Afwegen Ca. 2000 gram voor 30 stuks
Bol/puntrijs 10 minuten
Modelleren Verdelen met verdeler/opboller
Narijs Ca. 70 minuten bij 32ºC (85% RV)
Bakken Ca. 9 minuten bij 250ºC

Recept downloaden:
Leaflet Exsensa Vruchten NL V012015.pdf

Exsensa vruchten

Voor u geselecteerde recepten

Scoop Oliebollenmix

Een prijswinnende mix voor de beste oliebollen.

Bekijk recept

Exsensa pasta compleet

Superieure pasta voor extra zacht grootbrood

Bekijk recept

Gb Bruin

Lactosevrij bruinbroodpoeder

Bekijk recept