Exsensa is de lijn bijzonder hoogwaardig mixen van AB Mauri.
Deze kwalitatief zeer hoogstaande producten staan garant voor wit-, bruin-, klein- en vruchtenbrood  waarmee u de zintuigen van uw klanten tot het uiterste zult prikkelen. Zonder uitzondering!

Unieke eigenschappen van Exsensa vruchten:

  • Behoud van uitstekende malsheid
  • Uitstekende deeg- en procesverwerking
  • Sluit de vruchtenvulling gemakkelijk in het deeg
  • Zeer goede smaak en verfijnd citrusaroma
  • Geschikt voor verwerking via remrijskast en diepvries
Basisrecept
Tarwebloem 100% 10 kg
Exsensa vruchten 20% 2 kg
Zout 1,8% 0,18 kg
Koningsgist® 8% 0,8 kg
Water Ca. 63% Ca. 6,3 l
Zuidvruchten vulling 120% 12 kg
Werkwijze
Kneden Van de grondstoffen een soepel afgekneed deeg draaien.
Vulling In de eerste versnelling in circa 3 minuten door het deeg draaien
Deegtemperatuur Ca. 26ºC
Afwegen Ca. 2000 gram voor 30 stuks
Bol/puntrijs 10 minuten
Modelleren Verdelen met verdeler/opboller
Narijs Ca. 70 minuten bij 32ºC (85% RV)
Bakken Ca. 9 minuten bij 250ºC

Recept downloaden:
Leaflet Exsensa Vruchten NL V012015.pdf

Exsensa vruchten

Voor u geselecteerde recepten

Exsensa pasta bruin

Superieure pasta voor al uw bruinbrood

Bekijk recept

Scoop Oliebollenmix

Een prijswinnende mix voor de beste oliebollen.

Bekijk recept

Exsensa pasta compleet

Superieure pasta voor extra zacht grootbrood

Bekijk recept