Exsensa pasta bruin
Exsensa is de lijn bijzonder hoogwaardig mixen van AB Mauri.
Deze kwalitatief zeer hoogstaande producten staan garant voor wit-, bruin-, klein- en vruchtenbrood waarmee u de zintuigen van uw klanten tot het uiterste zult prikkelen. Zonder uitzondering!
Unieke eigenschappen voor Exsensa pasta bruin:
Basisrecept | ||
Tarwebloem | 50% | 5 kg |
Volkorenmeel | 50% | 5 kg |
Exsensa pasta bruin | 3% | 0,3 kg |
Zout | 1,5% | 0,15 kg |
Koningsgist® | 2,2% | 0,22 kg |
Water | Ca. 60% | Ca. 6 l |
Werkwijze | |
Kneden | Van de grondstoffen een soepel afgekneed deeg draaien. |
Deegtemperatuur | 27ºC |
Afwegen | Ca. 920 gram |
Bol/puntrijs | Ca. 45 minuten |
Modelleren | Vormen in de gewenste broodvorm. |
Narijs | Ca. 60 minuten bij 34ºC (85% RV) |
Bakken | Ca. 45 minuten bij 220 a 230 ºC |
Recept downloaden:
Leaflet Exsensa Pasta Bruin NL V012015.pdf