Exsensa is de lijn bijzonder hoogwaardig mixen van AB Mauri.
Deze kwalitatief zeer hoogstaande producten staan garant voor wit-, bruin-, klein- en vruchtenbrood waarmee u de zintuigen van uw klanten tot het uiterste zult prikkelen. Zonder uitzondering!

Unieke eigenschappen voor Exsensa pasta bruin:

  • Behoud van uitstekende malsheid, ook na invriezen
  • Aantrekkelijke smaak en aroma door toevoeging van zuurdesem en speciaal moutmeel
  • Geschikt voor verwerking via remrijskast en diepvries
Basisrecept
Tarwebloem 50% 5 kg
Volkorenmeel 50% 5 kg
Exsensa pasta bruin 3% 0,3 kg
Zout 1,5% 0,15 kg
Koningsgist® 2,2% 0,22 kg
Water Ca. 60% Ca. 6 l
Werkwijze
Kneden Van de grondstoffen een soepel afgekneed deeg draaien.
Deegtemperatuur 27ºC
Afwegen Ca. 920 gram
Bol/puntrijs Ca. 45 minuten
Modelleren Vormen in de gewenste broodvorm.
Narijs Ca. 60 minuten bij 34ºC (85% RV)
Bakken Ca. 45 minuten bij 220 a 230 ºC

Recept downloaden:
Leaflet Exsensa Pasta Bruin NL V012015.pdf

Exsensa pasta bruin