Exsensa pasta compleet
Exsensa is de lijn bijzonder hoogwaardig mixen van AB Mauri. Deze kwalitatief zeer hoogstaande producten staan garant voor wit-, bruin-, klein- en vruchtenbrood waarmee u de zintuigen van uw klanten tot het uiterste zult prikkelen. Zonder uitzondering!
Unieke eigenschappen van Exsensa pasta compleet:
Behoud van uitstekende malsheid ook na invriezen
Geschikt voor korte en lange verwerkingsprocessen
Geschikt voor verwerking via remrijskast en diepvries
Aantrekkelijk aroma en fijne structuur
Bevat geen melkbestanddelen: lactosevrij
Basisrecept | ||
Tarwebloem | 100% | 10 kg |
Exsensa pasta compleet | 3% | 0,3 kg |
Zout | 1,5% | 0,15 kg |
Koningsgist® | 2% | 0,2 kg |
Water | Ca. 55% | Ca. 5,5 l |
Werkwijze | |
Kneden | Van de grondstoffen een soepel afgekneed deeg draaien. |
Deegtemperatuur | Ca. 27ºC |
Afwegen | Ca. 890 gram |
Bol/puntrijs | Ca. 45 minuten |
Modelleren | Vormen in de gewenste broodvorm |
Narijs | Ca. 70 minuten bij 32ºC (85% RV) |
Bakken | Ca. 35 minuten bij 260ºC |
Recept downloaden:
Leaflet Exsensa Pasta Compleet NL V012015.pdf