Exsensa is de lijn bijzonder hoogwaardig mixen van AB Mauri. Deze kwalitatief zeer hoogstaande producten staan garant voor wit-, bruin-, klein- en vruchtenbrood waarmee u de zintuigen van uw klanten tot het uiterste zult prikkelen. Zonder uitzondering!

Unieke eigenschappen van Exsensa pasta compleet:

Behoud van uitstekende malsheid ook na invriezen
Geschikt voor korte en lange verwerkingsprocessen
Geschikt voor verwerking via remrijskast en diepvries
Aantrekkelijk aroma en fijne structuur
Bevat geen melkbestanddelen: lactosevrij

Basisrecept
Tarwebloem 100% 10 kg
Exsensa pasta compleet 3% 0,3 kg
Zout 1,5% 0,15 kg
Koningsgist® 2% 0,2 kg
Water Ca. 55% Ca. 5,5 l
Werkwijze
Kneden Van de grondstoffen een soepel afgekneed deeg draaien.
Deegtemperatuur Ca. 27ºC
Afwegen Ca. 890 gram
Bol/puntrijs Ca. 45 minuten
Modelleren Vormen in de gewenste broodvorm
Narijs Ca. 70 minuten bij 32ºC (85% RV)
Bakken Ca. 35 minuten bij 260ºC

Recept downloaden:
Leaflet Exsensa Pasta Compleet NL V012015.pdf

Exsensa pasta compleet