Exsensa is de lijn bijzonder hoogwaardige mixen van AB Mauri. Deze kwalitatief zeer hoogstaande producten staan garant voor wit-, bruin-, klein- en vruchtenbrood waarmee u de zintuigen van uw klanten tot het uiterste zult prikkelen. Zonder uitzondering!

Unieke eigenschappen van Exsensa Wit:

  • Behoud van uitstekende malsheid
  • Uitstekende deeg- en procesverwerking
  • Heerlijk broodaroma
  • Fijne kruimstructuur
  • Rustig bakkend brood

 

Basisrecept
Bloem 100% 10 kg
Exsensa wit 4% 0,4 kg
Zout 1,5% 0,15 kg
Koningsgist® 2% 0,2 kg
Water Ca. 54% Ca. 5,4 l
Werkwijze
Kneden Van de grondstoffen een soepel afgekneed deeg draaien.
Deegtemperatuur Ca. 27ºC
Afwegen Ca. 880 gram
Bol/puntrijs Ca. 45 minuten
Narijs Ca. 70 minuten bij 32ºC (85% RV)
Bakken Ca. 35 minuten bij 260ºC

Recept downloaden:
Leaflet Exsensa Wit NL V012015.pdf

Exsensa wit