Over AB Mauri

AB MAURI biedt bakkers over de hele wereld een breed assortiment aan innovatieve producten van hoge kwaliteit. Als onderdeel van Associated British Foods (ABF) is AB MAURI wereldwijd een van de grootste producenten en leveranciers van bakkersgist en bakkerijgrondstoffen. Met 52 fabrieken en verkoopafdelingen in meer dan 90 landen is AB MAURI een van 's werelds grootste producenten van bakkersgist en bakkerijgrondstoffen.

AB MAURI Dordrecht is een boeiend speelveld van verkoop en productie waarop logistiek, techniek en research & development eveneens hun uiterst belangrijke rol hebben. De ingrediënten voor ons dagelijks brood komen uit Dordrecht en daarom is de aantrekkelijkheid van de voedselindustrie hier zo voelbaar. Het lokale team is hardwerkend, vakkundig en de Nederlandse vestiging fungeert als centraalpost voor ook de afzet in België en Frankrijk en de daar aanwezige verkoopkantoren.

De bedrijfsprocessen van AB MAURI in Nederland zijn door de grootte van de vestiging voor medewerkers overzichtelijk en de samenhang is zichtbaar. Door deel uit te maken van een zo grote wereldwijde speler vind je in Dordrecht alle corporate drijfveren en aspecten gecombineerd met een lokale autonomie op de genoemde disciplines en het enthousiasme van de organisatie.

Bakken is een kunst die wij al meer dan 150 jaar meester zijn. Wij bieden een werkomgeving die aanspreekt, leeft en veel biedt voor de ambitieuze werknemer.

Kernactiviteiten

Wat ga je doen:

  • Je bent samen met het Customer Service en Sales team het visite kaartje van de organisatie.

  • Je werkt nauw samen met productie planning, expeditie en onze internationale zusterorganisaties.

  • Je verwerkt alle orders (export).

  • Alle bijzonderheden met de klant noteer je in het CRM systeem, zo zijn je sales collega's altijd op de hoogte.

Geen vraag is te gek en geen probleem te groot. Jij pakt het op en gaat ermee aan de slag.

Waar kom je te werken:

De afdeling is een centraal punt van de organisatie. Onze processen zitten aan alle afdelingen vast en dat betekent dat je veel te zien krijgt. Het customer service team bestaat uit 4 (met jou 5) mensen. Twee gericht op sales en drie op customer service. De functie heeft een focus op export. Je hebt daarom dagelijks nauw contact met productie planning, expeditie en inkoop en onze collega's in o.a. Dubai en Spanje. Een bijzonder dynamische functie waar geen dag hetzelfde is. Weet jij hierin het hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren? Dan komen we graag met jou in contact.

Wat biedt jij: Een assertieve teamplayer met een hoog service niveau en een dosis humor. Een mbo-opleiding met ervaring van ca. 2-5 jaar in customer service. Ervaring met export documenten is een pre. Kennis van ERP en CRM-systemen. Nederlandse en Engelse taal beheers je vloeiend en van de Duitse taal heb je enige kennis.

Wat bieden wij: Een dynamische afdeling waar je je nooit verveelt. Een marktconform salaris met 25 vakantiedagen,11.5 ADV dagen en een eindejaarsuitkering van 10%. Een vitaliteitsprogramma en gezellige personeelsvereniging.

Aanvullende informatie nodig?

Voor aanvullende informatie of met vragen kun je contact opnemen met Carla Mensing, 078-6525614

carla.mensing@abmauri.com