Innovatie

Konings Liquid Solutions

We kennen de wereld van de bakkerij als geen ander en werken dagelijks aan oplossingen om het bakproces efficiënter te laten verlopen. Dat leidt tot innovaties, zoals onze Konings Liquid Solutions®. Bestaande uit vloeibare gist en vloeibare broodverbetermiddelen.  
Met Konings Liquid Solutions® voegt de bakker met een slimme installatie vloeibare gist of verbeteraar toe aan het proces. Deze tanks zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Daardoor kan er in samenspraak met de bakker gekozen worden voor de meest optimale variant die het beste past in het proces, de beschikbare ruimte en eventuele andere wensen of ambities.

Bekijk de oplossing

Een service op maat

Onze producten zijn ontstaan uit de inzet en toewijding van onze professionals. Hun creatieprocessen baseren zij op lokale en wereldwijde kennis, om hoogwaardige ingrediënten te verkrijgen. Heeft u een specifieke vraag over brood of banket? Werkt u aan een recept waarvoor u een bepaald soort broodverbeteraar, bakkersgist of lossingsmiddel nodig heeft? Wij ondersteunen u graag met een oplossing op maat.

Hoe kunnen we u helpen?

Stap nu over naar Konings Liquid Solutions

Een grote stap in het comfort voor de bakkerij van nu en de toekomst. Met onze vloeibare oplossing bespaart u tijd, kosten, werkt u hygienischer en bakt u constanter. Alles met behoudt van kwaliteit.

Ons aanbod

Ontdek AB Mauri als uw partner voor blokgist, consumentengist, instant gist en vloeibare gist. Bij ons heeft u ook een ruime keuze aan verbeteraars in vloeibaar, pasta en poedervorm. Voormengsels, mixen en banket ingrediënten.

Wetgeving en certificaten

HACCP, BRC, ISO 22000, Glutenvrij. Als industriële bakkerij legt u de lat hoog op vlak van kwaliteit en voedselveiligheid. Ook wij besteden de grootste zorg aan de kwaliteit van onze bakkerijgrondstoffen, zodat u elk gezondheidsrisico voor de consument maximaal kan uitsluiten. Met onze strenge selectieprocedures, testprogramma’s en screenings garanderen wij u de beste ingredienten van hoge kwaliteit.