Ingrediënten
Scoop Oliebollenmix | 100% | 10 kg |
Koningsgist® | 7% | 0,7 kg |
Water | 89% | 8,9 L |
Vulling | 42% | 4,2 kg |
Oude kaas in blokjes |
25% | 2,5 kg |
Gebakken spekreepjes | 15% | 1,5 kg |
Mosterdzaad | 2% | 0,2 kg |
Vers gesneden bieslook | 1% | 0,1 kg |
Werkwijze
-
1. Beslag draaien
Maak in de planeetmenger een beslag van alle grondstoffen zonder vulling:
- 1 minuut in 1e versnelling
- 5 minuten in 2e versnelling
- 1 minuut in 3e versnelling
-
2. Vulling
doordraaien in 1e versnelling
-
3. Beslagtemperatuur
Ca. 27˚C
-
4. Rijstijd beslag
Ca. 35 minuten op 32˚C
Licht opkloppen en direct doseren -
5. Olietemperatuur
175˚C
-
6. Bakken
7 à 8 minuten