Ingrediënten

Konings Omega³ 25% 2,5 kg
Volkorenmeel 25% 2,5 kg
Tarwebloem 50 % 5 kg
Koningsgist® 2,5 % 250 g
Water Ca. 54% 5,4 L

 

Werkwijze

 

 

  • 1. Kneden

    Kneed van alle ingrediënten een soepel en goed ontwikkeld deeg.
    Advies ca. 6 minuten langzaam en 5 minuten snel.

  • 2. Deegtemperatuur

    Ca. 27˚C

  • 3. Afwegen

    Ca . 450 g per busbrood

  • 4. Bolrijs

    Ca. 45 minuten.

  • 5. Vormen

    Als busbrood, daarnaast ook geschikt als vloerbrood.

  • 6. Narijs

    Ca. 65 minuten op 32 °C (80 % RH)

  • 7. Decoreren

    Mengsel van lijnzaad en havervlokken.

  • 8. Bakken

    Bij aflopende oventemperatuur, bakken met iets stoom.