Ingrediënten

Scoop Oliebollenmix 100% 10 kg
Koningsgist® 7% 0,7 kg
Water 89% 8,9 L
     
Vulling  42% 4,2 kg
Oude kaas
in blokjes
25% 2,5 kg
Gebakken spekreepjes 15% 1,5 kg
Mosterdzaad 2% 0,2 kg
Vers gesneden bieslook 1% 0,1 kg

Werkwijze

 

 

  • 1. Beslag draaien

    Maak in de planeetmenger een beslag van alle grondstoffen zonder vulling:

    • 1 minuut in 1e versnelling
    • 5 minuten in 2e versnelling
    • 1 minuut in 3e versnelling
  • 2. Vulling

    doordraaien in 1e versnelling

  • 3. Beslagtemperatuur

    Ca. 27˚C

  • 4. Rijstijd beslag

    Ca. 35 minuten op 32˚C
    Licht opkloppen en direct doseren

  • 5. Olietemperatuur

    175˚C

  • 6. Bakken

    7 à 8 minuten